HR-assistance

Jeg tilbyder kvalificeret hjælp til HR-opgaverne

  • Som virksomhedens eksterne HR-partner
  • Arbejder med de forretningsmæssige mål og omsætter disse mål til hvad de konkret betyder i forhold til den daglige praksis inden for HR og for ledelse
  • Hjælper med at optimere HR opgaverne  i organisationen  og udarbejder unikke værktøjer i den forbindelse. Se HR-kompasset®

Brug os som en fleksibel personalefunktion – enten fast eller ad hoc

Effektiv pakkeløsning for den lidt mindre virksomhed

Nærværende og effektiv HR pakkeløsning, som gør det muligt for mindre og mellemstore virksomheder at optimere og professionalisere HR opgaverne i organisationen på en fleksibel måde.

Mange mindre eller mellemstore virksomheder har ikke deres egen HR afdeling – men skal jo alligevel have løst opgaverne. Jeg har stor erfaring og kan gå direkte ind i virksomheden og løse disse opgaver.

Det kan også være, at virksomheden har brug for hjælp i en periode til at få overblik over HR-processerne eller HR-opgaverne og få lagt en plan for, hvordan den bedst og mest effektivt kan håndtere opgaverne fremover.

Opgavetyper inden for HR-processer

Der er stor fleksibilitetopgavetyper afhængig af, hvad I har brug for, og herunder også fleksibilitet over tid.

Den ene måned er det måske hjælp til rekruttering, der er behov for, den næste måned handler det måske om individuel lederudvikling, MUS-koncept eller andet.

I kan således selv skræddersy en pakke ud fra netop jeres behov.

Rammeaftalen går derfor ikke på en bestemt type opgaver, men handler om et samarbejde over tid. Vi kan lave en aftale, som passer præcist til dit behov, hvad enten det er en pakkeløsning, klippekort eller efter timepriser.

Herunder ser du forslag til forskellige pakker, hvor alle priser er inklusiv et gratis opstartsmøde samt et HR-tjek, hvis det ønskes.

Se hvad kunderne siger

Effektive pakkeløsninger

Se forskellige forslag til pakkeløsninger
Basis

Basis

27.600 kr.

24 timer pr. md. sammensat efter
dit valg

Premium

Premium

49.800 kr.

48 timer pr. md. sammensat efter
dit valg

Dit valg

Dit valg

Aftales

Effektiv pakkeløsning sammensat efter
dit valg