Vækst & ISO re-certificering

Klinger Danmark

En stadig vækst hos KLINGER Danmarks krævede fokus på:

 • Kompetenceudvikling
  • Afdækning af nødvendige kompetencer
  • Funktionsbeskrivelser & Kompetenceskemaer
 • Gennemgang af HR-processer
  • Etablering af standarder
 • Vurdering af fremtidigt HR-behov
 • Rekruttering
 • Rådgivning, Sparring & Coaching

HR-processer hos Klinger

I forbindelse med KLINGER Danmarks vækst over de sidste år har vores HR-behov udviklet sig, og da vi ydermere også stod overfor en ISO re-certificering, hvor vi skulle hele vores kompetenceudvikling igennem, hentede vi Gry Hal ind.

Gry har været hos os en dag om ugen og har arbejdet med afdækning af nødvendige kompetencer, udarbejdelse af funktionsbeskrivelser og kompetenceskemaer og hjulpet til med implementeringen af disse i vores årlige processer, således at de på bedste vis understøtter vores behov i relation til vores udviklingsproces.

Hun har hjulpet med at gennemgå vores HR-materiale og har etableret standarder, som eksempelvis kontrakter og opsigelser mv. samt fået udviklet et roadmap over samtlige HR-processer. I forbindelse med dette arbejde blev der sideløbende arbejdet på at afdække det faktiske fremtidige HR-behov og Gry kørte rekrutteringsprocessen til ansættelse af vores nye HR-medarbejder. Alt dette har betydet, at arbejdsopgaverne er lige til at gå til for vores nye dygtige HR-konsulent.

Herudover har Gry også rådgivet og sparret med os om de daglige udfordringer, der er i en HR-funktion.

Det er tydeligt, at Gry har stor faglig viden om alle HR-opgaver og hun formår at skabe tillid fra både direktør, ledere og ansatte. Hun har hurtigt fået en god indsigt og forståelse for vores forretning, hvilket er meget vigtigt for os. Og så er hun ikke mindst en god coach, som jeg har tillid til.

Det har været en stor lettelse for mig at kunne bruge Gry til sparring i forhold til de HR-udfordringer, der løbende er i en virksomhed som vores. Jeg kan kun anbefale andre virksomheder at bruge Gry.

Bettina Cortsen, CFO Klinger Danmark

“Det er fedt at se, at processen flytter sig så hurtigt”

Klinger Danmark er en etableret topleverandør af ventiler, instrumenter, pakninger samt kompensatorer. Der er ca. 55 medarbejdere i Danmark, hvor Klinger worldwide udgør mere end 2.300 medarbejdere.

Kontakt Gry Hal for et tilbud